Latifi otkazao borbu protiv Oezdemira, Rakić postao “co-main event”

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.05.2019 09:03h Autor:

Volkan Oezdemir i Ilir Latifi

Samo dva dana prije održavanja UFC Fight Nighta u Stockholmu, isti je ostao bez svoje sunaslovne borbe. Ilir Latifi zbog ozljede je otkazao nastup i borbu protiv Volkana Oezdemira. Ovime borba Jimija Manuwa i Aleksandra Rakića zauzima njihovo mjesto na programu.

Ilir Latifi ovu borbu je otkazao zbog ozljede leđa, no neki dodatni detalji nisu navedeni. Švedsko-albanski borac jučer je sudjelovao na medijskom druženju, nakon čega je odradio prvo sučeljavanje s Oezdemirom i ništa nije navodilo na ovakav rasplet. Kako je otkazivanje dogodilo samo 12 sati prije službenog vaganja, zamjenskog protivnika za Oezdemira nije bilo moguće pronaći i borba je uklonjena s programa.

To bi značilo kako borba Aleksandra Rakića i Jimija Manuwe postaje sunaslovna, a još uvijek nije poznato hoće li neka od uvodnih borbi naći svoje mjesto na glavnom programu, koji se sad sastoji od pet duela. Ukoliko se to dogodi, moglo bi doći do nekih promjena u terminima održavanja borbi, no više o tome nakon što vidimo službeni raspored.

Ovo je trebala biti vrlo važna borba za polutešku kategoriju, budući da se Oezdemir nalazi na sedmoj, a Latifi na devetom mjestu službene ljestvice izazivača. Pobjednik bi svakako vidio svoje mjesto oko Top 5. Nažalost po njih, za međusobni ogled morat će sačekati neko bolje vrijeme.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Respect 🤝 and FIGHT! 👊 #ufcstockholm

Objavu dijeli Volkan Oezdemir (@volkan_oezdemir)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI