Larkin se spušta u velter, još nije poznato nastavlja li karijeru u UFC-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.09.2014 19:19h Autor:

Lorenz Larkin

Nakon novog UFC poraza, čak četvrtog u pet nastupa, Lorenz Larkin je odlučio napraviti novi korak u svojoj karijeri. To je spuštanje u velter kategoriju, no još se ne zna hoće li se to dogoditi u UFC-u ili će organizacija otpustiti ovog borca.

Lorenz Larkin (14-4, 1-4 u UFC-u), u subotu je doživio svoj treći UFC poraz u nizu, koji ga je doveo na rub otkaz i to 18 mjeseci nakon što je pristigao iz Strikeforcea kao velika zvijezda i kandidat za sam vrh UFC-ove srednje kategorije. 

Nakon poraza od Dereka Brunsona, u kojem Larkin nije pokazao gotovo ništa, osim par pokušaja atraktivnih udaraca, na svom Twitter profilu je napisao: "Ispričavam se svima i mislim kako je vrijeme da poslušam svoj tim i trenere te se spustim u velter kategoriju. Još jednom se ispričavam zbog borbe."

Larkin je nakon dolaska u UFC poražen od Francisa Carmonta, po mnogima kontroverznom odlukom, da bi nakon toga savladao Chrisa Camozzia. Kad se mislilo da je to znak da će Larkin pokazati sav svoj potencijal, 2014. mu nije donijela uspjeha, naprotiv redom je poražen od Brada Tavaresa, Coste Philippoua te posljednje Dereka Brunsona.

Još nije sigurno ni hoće li Larkin nastaviti svoju karijeru u UFC-u, unatoč tome što se radi o velikom potencijalu te borcu kojeg su unutar Strikeforcea, odakle je došao sa skorom 13-0 i pobjedama nad Robbiem Lawlerom i Gianom Villanteom, proglašavali najatraktivnijim borcem svijeta. Tri poraza u nizu su se oprostila rijetko kome, no vjeruje se da bi mu UFC mogao pružiti šansu u novoj kategoriji, ovaj puta protiv nekog borca slabijeg skora i manjeg potencijala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI