Lando “borba večeri” Vannata bori se na UFC 226!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.05.2018 00:18h Autor:

Lando Vannata

Nova borba dodana je na UFC 226 i to jedna od onih koje spadaju u kategoriju “must watch”. Boriti će se Lando Vannata, borac čiji svaki nastup znači bonus, a protivnik mu je Drakkar Klose.

Ovo je 12. borba potvrđena za vjerojatno najbolji event godine, čime se polako zaokružuje uistinu spektakularan popis borbi za “International Fight Week” u Las Vegasu, odnosno Stipe Miočić i Daniel Cormier predvoditi će 7. srpnja uistinu sjajno društvo atraktivnih i kvalitetnih boraca. A ova dvojica po svemu spadaju u tu kategoriju.

Lando Vannata (9-2-1, 1-2-1 UFC) do sada je nastupio četiri puta u promociji te je upisao samo jednu pobjedu, ali i četiri bonusa. Bonus za nokaut dobio je za spektakularno završavanja Johna Makdessia, a tu su i tri bonusa za najbolju borbu večeri, u porazima od Tonya Fergusona i Davida Teymura te u posljednjem nastupu, neodlučenoj borbi protiv Bobbya Greena. Vannata je u svakom slučaju borac koji nema zadrške po pitanje treba li se otvoreno potući ili ne, čime je ovaj član Jackson-Winkeljohn tima od početka osvojio srca MMA fanova.

Čeka ga sada borba protiv Drakkara Klosea (8-1-1, 2-1 UFC), borca koji je ugasio hype Marca Diakiesea, da bi nakon toga ipak izgubio sudačkom odlukom u borbi protiv Teymura, koji je također na jednaki način savladao i Vannatu. I on je borac koji se zna potući i voli potući pa nema sumnje da će prihvatiti Vannatin stil, čime je ovo automatski borba kandidat za borbu večeri. U slučaju bilo kojeg bonusa, Vannata bi postao prvi borac koji je ostvario bonus u prvih pet nastupa. Za sada također drži rekord s bonusom u prve četiri, ali ga dijeli s Thomasom Almeidom, koji je također došao do tog postignuća.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI