Lambert izazvao Robinsona: Borit ću se protiv tebe jednom rukom

UFC 27.05.2015 21:20h Autor:

Dan Lambert

Netrpeljivost između vođa American  Top Teama i Blackzilliansa, odnosno između Dana Lamberta i Glenna Robinsona poznata je stvar, no čini se kako je Ultimate Fighter sezona to sve podigla ne jedan veći nivo.

Osim što je Robinson osnovao Blackzillians s borcima koji su napustili ATT te mu to Lambert nikad nije oprostio, mnogi mu zamjeraju što nema baš nikakvu borilačku pozadinu, za razliku od Lamberta, koji je BJJ crni pojas. Robinson je prije svega menadžer, i to vrlo uspješni. Lambert ipak misli kako ljudima kao on ne bi trebalo biti mjesta u ovom poslu:

"Robinson previše pokušava biti ono što nije, on nije borac ili neki opasan tip. Par puta me je kod vaganja naših boraca gledao kao da se mi trebamo boriti i da je spreman razbiti me. Izgledao je kao da misli da je Godzilla spreman pojesti Tokyo. Zapravo, mislim da se uopće ne uklapa u tu sliku, mislim da bi ga prebio čovjek zadužen za make-up."

Onda je dodao još nešto, čime se moglo zaključiti koliko svog konkurenta ni malo ne cijeni. "Rado bih zavezao jednu ruku iza svojih leđa i borio se s njim. Ne kažem da sam neki jak ili atletičan tip, niti najbrži na svijetu, ali Glenn je običan crv. Pogledajte ga samo, pokušava biti nešto što nije, a to me iskreno umara."

Lamberta je vjerojatno naljutio i loš niz kojim je njegov klub otvorio sezonu Ultimate Fightera. No, za razliku od nas, oni znaju i kako je to sve završilo, barem do finalnog eventa, koji je na rasporedu početkom srpnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI