Lamas se oglasio nakon najtežeg poraza u karijeri

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.12.2017 10:34h Autor:

Emmett vs. Lamas

Josh Emmett nije mogao zamisliti bolji završetak meča protiv bivšeg izazivača Ricarda Lamasa na UFC on FOX priredbi u Winnipegu.

Prekrasan lijevi kroše, koji je sjeo filigranski točno na bradu mnogo poznatijeg protivnika, poslao je Lamasa duboko u “zemlju snova” i prije nego što je pao na parter. Jednom kada mu je tijelo dotaknulo tlo, glava mu je, kako je to UFC-ov stručni sukomentator primjetio u prijenosu uživo – “udarila o tlo čak tri puta”, što pokazuje o kako se teškom nokautu radi.

Srećom, bivši izazivač u perolakoj kategoriji je dobro. Lamas se, naime, javio nakon meča te se zahvalio svima na podršci koju dobiva od svojih fanova nakon možda i najtežeg poraza u karijeri.

“Hvala svima koji ste mi poslali poruku i pitali kako sam. Dobro sam, samo sam razočaran u sebe. Ovaj je sport pun uspona, ali i pun teških padova. Nekada si čekić, nekada si nakovanj. Ali kao i uvijek, ja ću se vratiti. Hvala svima na potpori, ne mogu dočekati da se vratim svojoj obitelji. Sretan Božić i sretni blagdani svima”, stoji u poruci Ricarda Lamasa.

Ovo je bio prvi poraz za bivšeg izazivača nakon dvije sjajne pobjede prekidima protiv Jasona Knighta i Charlesa Oliveire.

Odmah nakon dvoboja Emmett je Lamasu korektno ponudio revanš jer je pao na službenoj vagi. Hoće li Lamas prihvatiti ponuda i je li takav meč uopće u interesu UFC-a, tek je za vidjeti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI