Lamas: Boriti se protiv Edgara u Meksiku bi bilo fantastično

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.07.2014 19:16h Autor:

Ricardo Lamas

Top 5 borac UFC-ove perolake kategorije, Ricardo Lamas oporavlja se od ozljede ruke, koju je doživio u svojoj posljednjoj borbi. Uskoro je spreman početi trenirati, a želio bi biti spreman za nastup u studenom u Meksiku. Ne bi mao ništa protiv da mu s druge strane stoji Frankie Edgar. 

Nakon što nije uspio preoteti pojas Jose Aldu početkom ove godine, Ricardo Lamas se vratio na pobjedničke staze. Savladao je Hacrana Diasa, no u toj borbi je ozlijedio šaku te od tada nije trenirao. "Kada se vratim na tu borbu, moram reći da nisam zadovoljan nastupom. Uvijek želim završiti borbu i to je ono što fanovi žele. No, ozlijedio sam prst nakon tri minute borbe i nisam se mogao boriti kako sam htio. No, uspio sam ostati agresivan i izboriti pobjedu", rekao je Lamas o svojoj posljednjoj borbi.

Lamas se spominje kao potencijalni protivnik Frankiea Edgara, koji je savladao BJ Penna i spreman je za nove izazove, a obojici je zajedničko da žele drugu priliku protiv Jose Alda. "Borba protiv Frankiea bila bi sjajna stvar i sigurno sam otvoren za tu opciju. Ali, sve ovisi o tome kad ću biti spreman za nastaviti trenirati, tj. hoće li on do tad imati već dogovorenog protivnika. Ovisi o mnogo faktora, no kad se vratim sigurno želim imati top protivnika s druge strane", dodao je.

Lamas je borac meksičkih korijena i zna gdje bi volio nastupiti: "Ako bih počeo trenirati do kraja kolovoza, mogao bih nastupiti 15. studenog u Meksiku. To je ono što želim i što bi bilo sjajno. Iako mi je ruka ozlijeđena ja i dalje treniram i iako s njom ne mogu raditi, pripremam svaki drugi dio svog tijela."

Lamas je u UFC-u nastupio šest puta, a jedini poraz doživio je u borbi za naslov prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI