Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Lažljivi Jones prije tjedan dana: Prihvatio bih meč protiv Sonnena! | Fight Site

Lažljivi Jones prije tjedan dana: Prihvatio bih meč protiv Sonnena!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.08.2012 09:47h Autor:

Shogun VS Jones

Jon Jones definitivno prolazi kroz najteže dane u svojoj karijeri. Izgubio je veliki broj fanova, a nakon objave jedne audio snimke u kojoj prije samo tjedan dana tvrdi da bi prihvatio meč protiv Chaela Sonnena nema sumnje da će izgubiti još pokojeg fana.

Chael Sonnenu može se mnogo toga prigovoriti, ali ne i da zna kako odraditi promociju borbe, što velikim dijelom odgovara i njegovim protivnicima zahvaljujući iznimno povećanoj zaradi od bonusa zbog prodaje PPV-a. Toga je svjestan i Jon Jones, što je potvrdio u razgovoru za jednu radio postaju prije samo tjedan dana, iako u globalu nema dobro mišljenje o svom sunarodnjaku.

"Razgovarao sam nedavno s Danom Whiteom i mogu reći da Sonnen neće tako brzo stići do prilike da pokuša osvojiti titulu prvaka u poluteškoj kategoriji. Čak i ako svlada Griffina, čega ga još nekoliko teških izazova. Ovo nisu kečeri da se izazivač prvaka određuje po popularnosti, ovdje treba postizati rezultate", rekao je Jones.

Na inzistiranje novinara radio postaje Jones je ipak na kraju odgovorio na pitanje što bi napravio kad bi stigla ponuda za meč protiv Sonnena. "Da, mogao bih razbiti Sonnena i prihvatio bih tu borbu u sekundi. Ja se proteklih godina borim protiv najboljih mogućih protivnika, za razliku od njega", rekao je Jones.

Sumnjamo da se situacija toliko drastično promijenila u tjedan dana, pa jedini zaključak koji možemo donijeti jest da je Jones očito lagao!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI