Kyle Noke završio karijeru nakon jučerašnjeg poraza

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.11.2016 17:49h Autor:

Kyle Noke

Jučerašnja borba protiv Omaria Akhmedova posljednja je u karijeri popularnog australskog borca Kylea Nokea, koji je odmah nakon nje objavio umirovljenje.

36-godišnji Noke protiv Akhmedova nije uspio napraviti ništa konkretno, a slično je već neko vrijeme te mu je ovo treći poraz u nizu. Najgore je što nekad atraktivni i agresivni borac nije pokazao ništa od onoga po čemu je uvijek bio poznat te mu je ovo vjerojatno prava odluka.

Karijeru završava sa skorom 22-10-1, a u UFC-u je ostvario po šest pobjeda i poraza. Došao je 2010. godine kao sudionik 11. sezone Ultimate Fightera, a u tom showu je sudjelovao i kao trener australskih boraca u sezoni gdje su se natjecali s Kanađanima. Među svojim sunarodnjacima je svojevremeno bio možda i najpopularniji borac, a kao navrjedniju pobjedu sigurno će pamtiti onu protiv Petera Sobotte na prošlogodišnjem UFC 193 u Melbourneu. Tada je dobio i bonus za izvedbu večeri.

Inače, Noke je bio tjelohranitelj i veliki prijatelj popularnog “Lovca na krokodile”, Stevea Irwina, no nije bio s njim u trenucima njegove pogibelji. Bio je član možda najboljeg MMA time na svijetu, onoga Grega Jacksona i Mikea Winkeljohna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI