Kyle Noke se uopće ne sjeća tapkanja

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.07.2016 18:04h Autor:

Nakamura vs. Noke

Mnogi su se pitali zašto je Kyle Noke tapkao doslovno u posljednjoj sekundi druge runde borbe protiv Keite Nakamure, pa je on objasnio što se dogodilo. Naime, on se tog tapkanja uopće niti ne sjeća. 

Inače, Noke je bio vrlo dobar kroz tu borbu, posebno u prvoj rundi, a možda bi dobio i drugu rundu, da nije došlo do manjka koncentracije samo pola minute prije njenog kraja. Nakamura je onda pogodio koljeno u bradu, koje je oborilo Nokea te je uslijedila borba na podu. Desetak sekundi prije kraja runde Japanac je došao do pozicije za gušenje, a onda je krenula prava drama.

Iz Nokeovog puta smo čuli glasno odbrojavanje koliko je preostalo sekundi, a kad se trener glasno izderao da je ostalo dvije sekunde, očekivalo se da će Noke izdržati. No, Australac je tapkao doslovno u posljednjoj sekundi, odnosno usred njegovog tapkanja došao je znak za kraj runde. Noke je ostao ležati još desetak sekundi prije nego se ustao. Mnogi su se pitali zašto je tapkao, no on je dao jasno objašnjenje:

“Dakle, uopće se ne sjećam tapkanja, sjećam se samo buđenja u kavezu. Fuck!”

Dakle, jasno je kako je zapravo Nakamurino koljeno pokrenulo ono što je dovelo do kraja borbe i pitanje je koliko bi se Noke uspio oporaviti i da nije došlo do tapkanja. No, u svakom slučaju zanimljiva situacija, a Nakamuri je ovo već druga borbu koju je gubio, da bi onda slavio prekidom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI