Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Kuha se” borba između Valentine i Joanne za UFC titulu muha kategorije | Fight Site

“Kuha se” borba između Valentine i Joanne za UFC titulu muha kategorije

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.09.2018 22:21h Autor:

Valentina Shevchenko i Joanna Jedrzejczyk

Čini se kako bi borba za titulu muha kategorije mogla odvesti Joannu Jedrzejczyk u kategoriju više, odnosno da bi se mogla dogoditi borba koju fanovi ženskog MMA-a otvoreno priželjkuju, između nje i Valentine Shevchenko.

UFC je obećao Valentini Shevchenko kako će joj što prije pronaći datum novog nastupa i to onog u kojem će napasti titulu prvakinje najnovije UFC-ove divizije. No, teško je zaključiti tko bi mogla biti protivnica, budući da to sigurno neće biti Nicco Montano, kojoj je oduzet pojas prvakinje. Kandidatkinja je nekoliko, no posljednjih dana se najviše spominje kako bi to mogla biti Joanna Jedrzejczyk. Ta opcija sviđa se i Valentini.

“Joanna i ja već imamo povijest u muay thaiu i sada imamo priliku započeti povijest u MMA-u, zašto ne?”, rekla je Valentina, koja je Joannu savladala sva tri puta kada su se susrele u ringu, a onda je još dodala: “Fanovi bi svakako voljeli vidjeti tu borbu, a divizija se mora pokrenuti. Moramo se boriti i pojas mora nekome pripasti. Ta se borba mora dogoditi do kraja ove godine, a rado bih vidjela Joannu s druge strane jer ona je prava profesionalka.”

Joanna Jedrzejczyk trenutno nema ugovorenu borbu, nakon što je savladala Teciu Torres u svom posljednjem nastupu. Smatrala je kako je već tada zaslužila novu borbu za titulu slamka kategorije, no podrazumijeva se kako se tako što neće dogoditi dok je pojas kod Rose Namajunas. A odlazak u muha kategoriju spominjala je više puta otkako je ostalo bez pojasa, da bi na kraju ipak ostala u diviziji, nakon što je dobila instant revanš. No, ako je titula u pitanju, lako je očekivati da napravi taj korak naprijed.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI