Krzysztof Jotko upao u oči Carly Baker, a nakon borbe izazvao Northcutta na borbu u breakdanceu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.10.2015 19:27h Autor:

Krzystof Jotko

Krzystof Jotko imao je zanimljiv vikend u Dublinu. Prvo je uzrokovao zanimanje UFC djevojke Carly Baker, a onda je i ostvario sjajnu pobjedu na UFC eventu, no još zanimljivije bio je njegov način proslave iste.

Izuzetno agresivna i krvava bila je borba između Krzystofa Jotka i Scotta Askhama, no na kraju je poljski borac bio bolji te slavio podijeljenom odlukom sudaca. Jotko (16-1, 3-1) je zadovoljan pobjedom, iako ne toliko nastupom, no to ga nije spriječilo da pobjedu proslavi na izuzetno zanimljiv i originalan način. 

Kad ga je Dan Hardy krenuo zatražiti izjavu nakon borbe, Jotko mu je prvo dao znak da se odmakne te je otplesao jednu breakdance rutinu, oduševivši gledatelje u dvorani. To je mnoge podsjetilo na salto Sagea Nortcutta, a Jotko je odmah reagirao odlučivši izazvati mladog Amerikanca. Naravno, ne na borbu, budući da se nalaze u  kategorijama od 12 kilograma razlike.

"Nisam vidio da Northcutt zna breakdance, no ukoliko je spreman na duel, tu sam. Izazivam ga na duel u breakdanceu", rekao je Poljak, koji je i dan ranije imao zanimljivu situaciju na vaganju. Naime, nije mogla neprimijećena proći reakcija UFC djevojke Carly Baker, nakon što je Jotko skinuo svoju majicu. On to vjerojatno ipak nije primijetio pošto je bio koncentriran za prolazak vage, što je uspješno odradio. 

Ispod teksta pogledajte kako je izgledao pogled lijepe UFC djevojke, a nakon toga i kako je izgledao kratki breakdance nastup kojim je proslavio pobjedu.

 

 

A video posted by ufc (@ufc) on

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI