Krylov i Manuwa potvrđeni za event u Londonu

UFC 23.12.2015 18:38h Autor:

Nikita Krylov

Londonski Fight Night dobio je na program zanimljivu borbu u poluteškoj kategoriji. U njoj će se sastati Jimi Manuwa i Nikita Krylov.

23-godišnji Krylov (19-4, 4-2 u UFC-u) će pokušati doći do četvrte pobjede u nizu, a i napokon je ponovno dobio respektabilnog protivnika. Prije nego su pali Cody Donovan, Stanislav Nedkov i Marcos Rogerio da Lima, Krylov je sastao s Ovinceom St. Preuxom te je tad izgubio prekidom u drugoj minuti borbe. UFC smatra kako je sad dovoljno sazrio za novi pravi izazov.

Jimi Manuwa (15-2, 4-2 u UFC-u) to sigurno je, iako je u svojoj posljednjoj borbi poražen od Anthonya Johnsona. No, i dalje je na devetom mjestu ljestvice te će ovdje on morati braniti status protiv opasnog Ukrajinca.

Što se tiče brojki koje najavljuju ovu borbu, dovoljno je reći kako je Krylov do svih svojih 19 pobjeda došao prekidom u prvoj rundi. Zapravo, računajući i poraze, samo jedna Nikitina borba je došla do druge dionice. Manuwine brojke su malkice lošije. Od 15 pobjeda, 14 je bilo prekidom, a deset od toga u prvoj rundi. Kolike su šanse da ova borba ode do sudačke odluke?

UFC Fight Night 83 održava se 27. veljače u Londonu, a predvode ga Michael Bisping i Gegard Mousasi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI