Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Krvav okršaj ženske perolake kategorije u šestoj epizodi The Ultimate Fightera | Fight Site

Krvav okršaj ženske perolake kategorije u šestoj epizodi The Ultimate Fightera

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.10.2018 15:48h Autor:

Leah Letson i Bea Malecki

Šesta epizoda 28. sezone Ultimate Fightera donijela je i najkrvaviji okršaj do sada. U trećoj borbi ženske perolake kategorije susrele su se Leah Letson iz tima Whittaker i Bea Malecki, Šveđanka iz tima Kelvina Gasteluma.

Nakon što je sezona otvorena s tri pobjede u nizu članova tima Kelvina Gasteluma, tim UFC-ovog prvaka srednje kategorije vratio se preko pobjeda Stoliarenko i Batiste te je zadatak izjednačavanja skora pripao Leah Letson, borkinji koja zapravo ne želi biti dio tog tima. Naime, Letson je već u posljednjim epizodama navodila kako nije zadovoljna radom trenera i ponašanjem timskih kolega te dodala kako će nakon ove borbe, neovisno o njenom ishodu, tražiti prebacivanje u Gastelumov tim, budući da se i u kući druži gotovo samo s tom ekipom.

Protiv sebe imala je Beu Malecki, borkinju iz švedskog AllStarsa, koja nije toliko iskusna u MMA, ali ima ogromno iskustvo i mnoštvo trofeja iz muay thaia. I upravo je u borbi na nogama tražila svoju priliku.

Koliko opako i jako Malecki može udariti, vrlo brzo je pokazala kada je laktom pogodila svoju protivnicu posred čela. Nije je uzdrmala, ali joj je otvorila posjekotinu koja je dovela do toga da smo dobili najkrvaviju borbu ove sezone. U nastavku teksta možete saznati kako je borba završila.

Unatoč kvalitetnim udarcima Malecki, vrlo brzo je Letson potvrdila kako je u MMA iskusnija i potkovanija od svoje protivnice te je uspjela preseliti borbu na pod, gdje je dominirala do kraja runde, čime si ju je i osigurala. U kutu je obje borkinje trebalo dobro obrisati, budući da su bile cijele umrljane krvi, koja je i dalje tekla iz čela Leah Letson. To ipak američkoj borkinji nije smetalo te je drugu rundu odradila još bolji nastup i uvjerljivo ju osvojila, čime je došla do pobjede jednoglasnom sudačkom odlukom.

Ne možemo se ne osvrnuti i posjekotinu Leah Letson usporediti s nedjeljnom borbom Mirka Filipovića. Letson je s većom posjekotinom nego što je bila onaj Martinezova uspjela nastaviti borbu te na kraju dominantno slaviti. Koliko je velika bila njena posjekotine, najbolje možete vidjeti na fotografiji ispod teksta. Što se tiče Malecki, ukoliko ne uspije dogurati do UFC-a, uvijek se može nastaviti baviti modelingom, što joj je inače hobi od kojeg dolazi do povremenih prihoda. Primjere njenog rada donosimo ispod prve fotografije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI