Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Krivi potez: Gastelum radi šepurenja s UFC pojasem izgubio poštovanje dijela kolega i fanova?! | Fight Site

Krivi potez: Gastelum radi šepurenja s UFC pojasem izgubio poštovanje dijela kolega i fanova?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.02.2019 16:51h Autor:

Screenshot

Razočarani Kelvin Gastelum je neke nasmijao paradirajući s pojasem UFC prvaka dok je iz prvih redova gledao priredbu na kojoj je trebao biti “main event”. Druge je naljutio…

Pojas koji je posudio od Henryja Cejuda je zapravo trebao značiti da on sada sebe smatra UFC prvakom s obzirom na odustajanje Roberta Whittakera na sam dan meča radi bolesti. Neki će se složiti s njim jer bi u nekim drugim sportovima odustajanje značilo i predaju. No, MMA nema takva pravila. Radi se o privatnoj promociji u kojoj se u ovakvim sitacijama odlučuje od slučaja do slučaja.

Ne samo da Dana White tako nešto nije nagovijestio, nego bi veliki gubitnik na koncu čitave priče mogao biti sam Gastelum. Naime, upitan je li on i dalje siguran izazivač broj jedan u srednjoj kategoriji, predsjednik UFC-a nije zvučao previše uvjerljivo odgovorivši svojim tipičnim “vidjet ćemo”.

Da se vratimo na početak priče i paradiranje s pojasem UFC prvaka – čin koji je neke nasmijao, a druge naljutio. Među ovim drugima je i UFC-ova borkinja Megan Anderson. Ona je odlučila uzeti malo vremena kako bi prilično žestoko kritizirala Gasteluma na društvenim mrežama. I u tome nije bila jedina.

McGregor udario po “crvu” Gastelumu: Sterilizirajte taj pojas, njemu crvi pužu po koži!

“Poštujem Kevina jako mnogo, ali uzimajući tako Cejudov pojas i govoreći sranja kao što je ovo, izgubila sam dosta poštovanja prema njemu… Nadam se da će se Rob oporaviti i da će ponovno dogovoriti meč kako bi Kelvin stao s ovom besmislicom”, napisala je najprije Anderson, da bi kasnije dodala:

“Ako je to infekcija stafilokokom, on se niti nije trebao boriti. Nije trebao dobiti dozvolu za borbu. Tako da NE, ti NISI prvak!. Također si jako puno puta promašio vagu ili si sam odustao.”

Jedan od onih koji su također kritizirali Gasteluma zbog paradiranja s pojasem koji nije osvojio jest i slavni Conor McGregor.

“Zašto taj crv drži pojas srednje kategorije? Po njegovoj koži pužu crvi! Bilo je sasvim apsurdno uopće razmatrati da mu se dopusti nastup. A kamoli to da sada šeće po dvorani i rukuje se s našim fanovima. Neka netko ovo sredi istog trena. I sterilizirajte taj pojas. Smjesta”, napisao je na svom Twitteru odmah po završetku UFC-a 234.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI