Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Krenuo rat prije meča Jones VS Sonnen! | Fight Site

Krenuo rat prije meča Jones VS Sonnen!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2012 08:14h Autor:

Chael Sonnen

Verbalni rat na Twitteru između Jona Jonesa i Chaela Sonnena već je započeo, odnosno možda bi bilo bolje reći samo nastavio nakon što se njihov okršaj na UFC-u 151 nije ni dogodio, baš kao ni cijela priredba u konačnici.

Hoće li aktualni prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji Jon Jones svoju titulu idući put braniti protiv Chaela Sonnena? Teško je reći. Dana White definitivno je iznimno zainteresiran za tu borbu, vrlo dobro zna da bi ona njegovoj organizaciji donijela milijune dolara profita. No, Jones još uvijek nije siguran da li da se bori protiv bivšeg izazivača iz srednje kategorije.

Kako god bilo, bez obzira na to što se dakle još uvijek ne može sa sigurnošću reći hoćemo li taj meč ikad vidjeti, verbalni rat između Jonesa i Sonnena ponovno je započeo, nakon što je proteklih nekoliko tjedana on bio stao.

"Čim više shvaćam koliko fanovi zaista žele borbu protiv Sonnena, sve više razmišljam koliko je on zapravo uopće zaslužuje. Jedan dio mene želi tu borbu odraditi upravo zbog fanova, no onaj drugi dio ne želi obezvrijediti poredak i put koji netko mora proći da bi došao do borbe s prvakom", rekao je Jones.

Na odgovor se nije moralo dugo čekati. Sonnen je odgovorio u svom vrlo dobro poznatom stilu. "Zaslužujem? Ja ne čekam, ja uzimam! Ti nisi najbolji, ti si samo idući! Upamti to, Bonesie-Boy!"

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI