Krenuo novi ‘rat’ na društvenim mrežama između Jonesa i Cormiera

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2017 14:25h Autor:

DC vs. Jones

Ovog tjedna, UFC-ov poluteškaški prvak Daniel Cormier iznio je svoje mišljenje o Jonesovom korištenju dopinga. Prošle godine, pred UFC 200, ‘Bones’ je bio pozitivan na dvije zabranjene supstance. Cormier pretpostavlja kako je Jones bio na nečemu tokom njihove borbe.

“Mislim da se s Ovince Saint Preuxom borio čist i nije mu se svidio osjećaj te je opet uzeo nešto prije UFC-a 200 i bio uhvaćen”, kazao je Cormier.

Jones se isti čas bacio na ‘Twitter’ i odgovorio svojem skorašnjem protivniku. Ovaj dvojac inače ima zakazan sastanak u ‘Octagonu’ za 29. srpnja u Anaheimu.

“Zamisli kad toliko nadjačaš čovjeka da pomisli kako imaš supermoći”, kazao je u tweetu Jones

S druge strane i Alexander Gustafsson smatra kako je Jones bio na nečemu u njihovoj borbi koja se dogodila 2013. godine. To je izjavio ovog tjedna u emisiji ‘The MMA Hour’.

Zabranjene supstance na koje je Jones bio pozitivan su clomiphene i letrozol, oboje blokatori estrogena a ne steroidi. Bivši šampion je tvrdio kako je zabranjene supstance u tijelo unio nenamjerno koristeći tablete za potenciju.

Jones, kojeg mnogi smatraju najvećim borcem svih vremena, još se jednom nadovezao na svoj prijašnji tweet: “Razlika između mene i tebe je da sam ja kažnjavao seronje koji su bili na steroidima. Štitiš svoj ponos širenjem laži”

Naravno da na ovakve Jonesove riječi Cormier nije mogao ostati ravnodušan te je i sam uzvratio: “U pravu si kad kažeš da kažnjavaš varalice. Ni sebe nisi poštedio. Cijelo vrijeme se kažnjavaš. I ja ću te kazniti sljedeći.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI