Krenulo ugovaranje borbi za Fight Night u Australiji

UFC 22.08.2018 17:39h Autor:

Paul Craig

UFC ponovno dolazi u Australiju i to eventom u Adelaideu 2. prosinca. Tim putem dogovorene su prve tri borbe za taj program.

Ovo će biti prvi UFC-ov event u Adelaideu nakon onog kojeg su u svibnju 2015. godine predvodili Stipe Miočić i Mark Hunt. Čini se da bi i ovog puta teškaši mogli nastupiti u glavnoj borbi, budući da za svoje mjesto u njoj lobira Tai Tuivasa, no dok se to sazna je UFC ugovorio tri zanimljive borbe.

U muha kategoriji susresti će se jedan od najperspektivnijih boraca te divizije, Ben Nguyen (18-7, 4-2 UFC) i bivši izazivač Wilson Reis (22-9, 6-5 UFC). Reis je trenutno u nizu od tri poraza, odnosno nakon poraza od Demetriousa Johnsona je poklekao i protiv Henrya Cejuda, odnosno Johna Morage. U muha kategoriji će nastupiti i debitant Kai Kara-France (17-7) kojeg u australskom dvoboju čeka Ashkan Mokhtarian (13-3, 0-2 UFC).

Treća borba, ujedno danas potvrđena, održati će se u poluteškoj kategoriji. Svoj debi u promociji imati će mladi produkt ovogodišnje sezone Dana White’s Tuesday Night Contendera, Jim Crute (8-0), borac od kojeg se jako puno očekuje, a unutar showa je impresionirao svojim udaračkim sposobnostima. Njegov protivnik je autor najvećeg UFC preokreta posljednjih godina, Paul Craig (10-2, 2-2 UFC). Škot je spomenutom pobjedom, kada je samo pet sekundi prije kraja ugušio Magomeda Ankalaeva, koji je prije toga dominirao cijelu borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI