Krenule prve prozivke – Andrade: “Mogu nokautirati Rose Namajunas!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2017 11:01h Autor:

Ilustracija (BJ Penn)

Nema mira za novu UFC prvakinju Rose Namajunas nakon što je na UFC-u 217 s mnogo stila osvojila naslov! Upitana vjeruje li da će UFC dati odmah revanš dugogodišnjoj prvakinji Joanni Jedrzejczyk, Namajunas je u razgovoru za “The MMA Hour” odgovorila “kako sumnja jer je ova izgubila nokautom u prvoj rundi”.

No, također je priznala “i kako je razmišljala tko će je sve prozvati sada kada je prvakinja”. Očito je kako nije trebala dugo čekati jer se već oglasila “top contenderica” Jessica Andrade.

Upitana kako je vidjela meč između Jedrzejyczk i Namajunas, Andrade odgovara:

“Za mene vrlo iznenađujuće. Nisam niti mogla zamisliti da bi Rose mogla pobijediti, ali uvijek govorim da je svaki meč drugačiji. Joanna vjerojatno nije imala dobar dan, a Namajunas je ušla u kavez pobijediti i uzeti pojas. I to je učinila.”

Je li Joanna potcijenila izazivačicu? Andrade odgovara potvrdno!

“Definitivno. Mislila je da će ući unutra i da će to biti tek neka nova borba. Da će biti lako. Bila je agresivnija, ali je zaboravila da je Rose viša od prethodnih protivnica kao što sam ja ili Gadelha. Ima duži raspon ruku i tako je Rose našla svoj prostor. Namajunas je trenirala upravo za ovo i odradila je sjajan posao.”

Brazilka priznaje da je navijala za Namajunas.

“Da, navijala sam za nju. Kada sam vidjela da Joanna pada prvi put, pomislila sam da će ovo biti dobar meč. Ali kada ju je drugi put bacila u nokdaun, nisam mogla vjerovati. Bilo je to kao finale Svjetskog prvenstva u nogometu! Svi su vikali i derali se. Slavili smo jer je sada malo bolja situacija u ovoj diviziji i tu se sada nazire nova prilika za uzeti pojas.”

Hoće li UFC dati Joanni revanš protiv Namajunas?

“Ne vjerujem u tako nešto jer to nema smisla. Izgubila je nokautom u prvoj rundi. Jose i Ronda su izgubili tako i nisu dobili revanš. Tako da ne vjerujem niti da će se to dogoditi ovaj put.”

I na koncu je prognozirala kako će se odviti meč između nje i nove prvakinje. Naravno, ako do njega dođe…

“Rose je teška protivnica i to je razlog zašto je pobijedila Joannu. Ali smatram da, ako nađem tajming i distancu, mogu je nokautirati. Ne mogu joj dopustiti da mi učini ono što je Joanna učinila meni. Ja sam ta koja mora pronaći svoju distancu. Namajunas također ima dobar parter iako vjerujem da je mogu i završiti tamo. Samo joj ne smijem dopustiti da mi uzme leđa”, zaključuje top izazivačica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI