Kraljica "Pancrasea" i zvijezda pomalo bizarnih videa, nova je protivnica Mieshe Tate (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.07.2014 16:42h Autor:

Rin Nakai

Rin Nakai velika je zvijezda u svom rodnom Japanu. Ova djevojka ne zna za poraz u svojoj dosadašnjoj karijeri, a poznata je i po pomalo bizarnim promo videima, koje je snimala njena prethodna organizacija, japanski Pancrase. Uskoro će debitirati u UFC-u, a protivnica joj je Miesha Tate.

Ova 27-godišnja djevojka iz Japana do svog skora, koji trenutno glasi 16-0-1, došla je ponajviše kroz najstariju MMA organizaciju svijeta, Pancrase iz Japana. Do sad je savladala i neka poznata imena iz MMA svijeta, gdje se posebno ističu posljednje dvije, Tara LaRosa i Sarah D'Allelio.

Inače je visoka 155 centimetara te je jednako dobra udaračica, kao i u borbi na podu. Stoga nije čudno da ju je UFC potpisao te joj namijenio Mieshu Tate i to u Japanu, gdje je Rin velika zvijezda.

A velika zvijezda je i zbog svog izgleda, koji je rijetka kombinacija mišića i oblina te to sve u kombinaciji s lijepim licem. To je sve iskoristila i njena bivša organizacija Pancrase, koji su s njom snimili veliki broj promotivnih videa, gdje ona trenira ili obavlja neke druge radnje, najčešće u sexy outfitu. Sve to izgleda pomalo bizarno, no to je možda najbolje prokomentirao Dana White, na nedavno pitanje što misli o tim videima i o njenom statusu u Japanu.

"Ljudi to je Japan, to je takav narod. Vidjeli smo kroz Pride kakvi Japanci znaju biti. Ja osobno nemam ništa protiv tih videa, iako tako što u UFC-u sigurno nećete nikad vidjeti", rekao je predsjednik UFC-a.

Ono što je sigurno je to da će i UFC fanovi s nestrpljenjem čekati prvi nastup ove djevojke iz Japana, a dodatnu draž daje činjenica da joj je protivnica još jedne seksepilna djevojka, Miesha Tate. Mi vam u prilogu donosimo neke od spomenutih Pancrase videa, u kojima je Rin u glavnoj ulozi. Ispod njih smo dodali i jedan video u kojem možete vidjeti i kako Rin izgleda u borbi.

Rin Nakai i Miesha Tate sastaju se na Fight Night 52 eventu, 20. rujna u Japanu, kojeg predvode Roy Nelson i Mark Hunt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI