Kralj bonusa – Joe Lauzon!

UFC 10.10.2011 08:46h Autor:

Joe Lauzon

Nema sumnje da je Melvin Guillard potcijenio Joea Lauzona. Na kraju mu se to debelo osvetilo. Kada je već preživio nokdaun odmah na startu njihovog dvoboja na UFC-u 136 proteklog vikenda, specijalist za BJJ Lauzon ga je dovršio savršeno izvedenim gušenje s leđa.

Lauzon je u svoj novčanik spremio sedmi bonus u UFC-ovoj karijeri…

“Mislim da sam Bostonu, kada sam pobijedio Jensa Pulvera 2010, odradio najbolji posao. Ovaj meč protiv Guillarda je bio odmah iza te predstave”, izjavio je Lauzon nakon dvoboja.

Pulvera je završio za 48 sekundi, a Guillarda sekundu ranije.

“Bio sam opušten i smiren. Znao sam da me čeka ozbiljan posao. On me potcijenio. Jednostavno je već gledao u budućnost i nije bio fokusiran na borbu protiv mene. No, meni se sviđa ova pozicija. Nadam se da će me svatko ovako potcijeniti”, dodao je Lauzon.

Predsjednik UFC-a, Dana White, se potpuno slaže sa svojim borcem. Smatra da je Guillard napravio veliku grešku već na startu dvoboja.

“Plesao je kao da je već pobijedio, umjesto da je bio ozbiljan. Naravno, ne želim ništa oduzeti Lauzonovoj pobjedi. Ne samo da ga je završio na podu, on ga je dva puta dobro pogodio i na kraju ugušio. Dečko jednostavno nije fokusiran na prave stvari u pravom trenutku.”

Samo od bonusa, Joe Lauzon je u UFC-u zaradio točno 365 tisuća dolara!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI