Kraj nadanja da bi se mogao vratiti u UFC? Velasquez trenira u WWE Performance centru!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2018 10:45h Autor:

Photo: Instagram

Neki bi mogli zaključiti da Cain Velasquez ide u WWE! No, to, barem za sada, nije slučaj.

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji je ovih dana objavio fotografiju na društvenim mrežama na kojoj trenira u WWE Performance Centru u Orlandu. Caina smo također vidjeli prošlog tjedna u gostovanjima na NXT šou – podbrandu WWE-ja! A u četvrtak je i sam WWE objavio priču o Velasquezovim treninzima u Orlandu.

Sve ovo je bilo dovoljno da javnost pomisli kako će bivši UFC prvak zamijeniti radnu okolinu s Brockom Lesnarom. Lesnar stiže u UFC, a Velasquez u WWE.

Ipak, za sada to nije slučaj. Meksikanac je potvrdio da je u Orlando stigao tek trenirati. Je li ovo priprema za nešto u budućnosti, nije otkrivao.

“Svi sportaši su ovdje bili jako dragi i kooperativni. Sve što sam pitao sam vrlo brzo sam na to i dobio odgovor. Pokušat ću dok sam ovdje naučiti što više mogu. Fan sam ovog sporta od kada sam dijete, sada sam dobio priliku sudjelovati u tome. To je sjajno kada vam se otvori ovakva šansa”, poručio je bivši UFC šampion.

“Teško je. Ovo je jako naporno za tijelo. Ali je teško i mentalno. No, ujedno je i zabavno. I zato to volim. Volim se natjecati, a u isto vrijeme i raditi. Tu sam dobio takvu priliku”, dodaje Velasquez.

Maksikanac je odrastao gledajući meksički “lucha libre” zarazivši se tako pro-wrestlingom koji je nastavio pratiti kroz WWE. Kasnije je kao amaterski hrvač postizao zavidne uspjehe, no odlučio se ipak za slobodnu borbu, ne za kečere.

Sada na kraju MMA karijere dojam je da Velasquez samo traži “dostojanstvenu” priliku kako bi se prebacio u WWE. Ovo pojavljivanje u njihovom Performance Centru je vrlo vjerojatno ispitivanje terena i opipivanje pulsa javnosti kako bi saznao ima li interesa za njegovim prelaskom u WWE ring.

Upravo ovih dana svjedočimo velikom uspjehu Ronde Rousey  u WWE-ju. Iako su mnogi sumnjali da će se bivša UFC prvakinja dobro snaći u novoj okolini, ona je sve iznenadila i vrlo brzo je postala jedna od najpopularnijih pro-hrvačica u RAW rosteru.

Hoće li Cain uskoro poći njezinim stopama?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI