Koscheck otkrio: Dana White je htio vratiti Paula Daleyja u UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.07.2015 14:18h Autor:

Paul Daley i Josh Koscheck

Josh Koscheck je novinarima otkrio vrlo zanimljivu informaciju. Prema njegovim riječima Dana White je ozbiljno razmišljao o vraćanju Paula Daleyja u UFC, a o tom je pitanju kontaktirao i samog Koschecka koji je sudjelovao u incidentu zbog kojeg je Britanac i izbačen iz elitne promocije.

"U jednom trenutku me Dana pitao bi li ja vratio Daleyja u UFC? Ja sam mu rekao da bih jer ga velter divizija treba. Na koncu UFC nije mogao realizirati taj ugovor. Rekao sam Dani da ga vrati kako bih bio prvi koji će ga prebiti", rekao je Koscheck za Sherdog.

Ovaj nekoć izazivač u velter diviziji je nakon pet uzastopnih poraza prešao u konkurentski Bellator. Upravo zato je pitanje Daleyja ponovno došlo "na stol" s obzirom da je i Britanac član te promocije.

Podsjećamo, Daley je izbačen iz UFC-a jer je Koschecka udario nakon konačnog sudačkog gonga u trenutku kada se sudac spremao dići Koscheckovu ruku u zrak. Dana White je tada rekao da se Paul Daley nikada neće vratiti u UFC dok je on predsjednik te promocije.

Barem za sada ovaj dvojac se neće naći u Bellatorovom kavezu. Daley, naime, ima zakazan dvoboj na Bellatoru 140 protiv Dennisa Olsona. Nije poznato s kim će se Koscheck prvotno susresti u novoj promociji.

"Nisam još o tome razmišljao. Ovaj mjesec ću se susresti sa Scottom Cokerom pa ću krenuti od tamo. Scott mi se sviđa. Počeo sam svoju karijeru na Spike TV-u i želim je ovdje i završiti. Tamo su prikazane neke moje odlične borbe. Stvarno sam uzbuđen što ću dobiti priliku u Bellatoru. Vidjet ćete neke stvarno velike stvari jer smatram da rade jako dobro. Ja ću im pomoći da postanu prava sila na MMA tržištu", zaključio je Koscheck.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI