“Korejskog zombija” je dočekao neki novi UFC, a on ima samo jednu skromnu želju uoči povratka

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.02.2017 10:04h Autor:

Chan Sung Jung (Instagram)

Otprilike tri i pol godine su prošle otkako smo zadnji put u oktogonu gledali Chan Sung Junga. Vojne obveze u Južnoj Koreji udaljile su privremeno od fanova jednog od njima najdražih boraca, a njegov novi nastup imat će prilike pogledati ovog vikenda kada će ga u Houstonu dočekati Dennis Bermudez.

“Korejskog zombija” je dočekao neki novi UFC. Promijenili su se vlasnici, potpisan je ugovor s Reebokom, pojavile su se nove zvijezde, a čak se primjenjuju i izmijenjena pravila.

U razgovoru s Arielom Helwanijem, Jung vojno iskustvo opisuje kao prilično jednolično. Zbog brojnih ozljeda i operacija koje su popratile njegovu karijeru MMA borca dodijeljen mu je posao u Vladinom uredu, a ističe i kako je nakon osnovnih treninga imao mogućnost života u svom domu, ali i dovoljno vremena da dio dana posveti MMA-u.

“S obzirom na to da sam radio od ranog jutra, bio sam u mogućnosti završiti sa svime na vrijeme da stignem na timske vježbe. Nisam trenirao intenzivno kao inače, ali sam se dosta fokusirao na unaprijeđenje vještina u različitim disciplinama.”

Promjene u najjačoj MMA promociji je pozorno pratio, a na tu je temu ponudio i svoje razmišljanje te iznio jednu želju za koju sumnja da će mu biti ispunjena.

“Mislim da je UFC s novim vlasnicima na pravom putu da postane profesionalniji i veći sport. Također, vidite da sve više boraca može iskoristiti situaciju da zaradi više novca”, izjavio je Jung pa se osvrnuo i na ugovor s Reebokom i pritom izrazio jednu želju:

“Samo bih želio da mi umjesto Jung na uniformu isprintaju ‘Korean Zombie’, ali sumnjam da će to učiniti”, izjavio je bivši izazivač koji nije skrivao da je boravak u oktogonu stvar koja mu je najviše nedostajala kod MMA-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI