Korejski Zombi se vraća protiv Corassania u Švedskoj

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.08.2014 09:45h Autor:

Chan Sung Jung

Potvrđen je datum povratka Chan Sung Junga, bivšeg izazivača UFC-ovog prvaka u perolakoj kategoriji. Tako je istodobno potvrđena i sunaslovna borba švedskog Fight Nighta, u kojoj će se koreanski borac sastati protiv Akire Corassania.

Prošlo je više od godinu dana otkako je Chan Sung Jung (13-4, 3-1 u UFC-u) odradio svoju posljednju UFC borbu. "Korejski Zombi" je 3. kolovoza prošle godine nastupio u borbi za naslov prvaka protiv Josea Aldoa te je poražen nokautom u četvrtoj rundi. U istoj borbi je doživio i ozljedu, koja je uvjetovali dug oporavak, no najpopularniji korejski borac je napokon spreman.

Njegov protivnik u povratničkoj borbi bit će švedski borac i sudionik 14. sezone Ultimate Fightera, Akira Corassani (12-4, 3-1 u UFC-u), koji je u svojoj posljednjoj borbi pružio sjajan otpor Dustinu Poirieru, dominirao prvu rundu, da bi bio nokautiran početkom druge.

Ova dva borca sastaju se na UFC Fight Nigh 53 eventu, u Stockholmu 4. listopada, a njihova borba je potvrđena kao sunaslovna borba tog eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI