Kontrovezna odluka? Pogledajte najbolje trenutke sjajne borbe iz posljednje TUF epizode (VIDEO)

UFC 04.06.2016 16:48h Autor:

Moyle vs. Cooper

Posljednje emitirana epizode 23. sezone Ultimate Fightera donijela je i prvu ovosezonsku kontroverzu, odnosno sudačku odluku po kojoj je Amanda Cooper savladala Jamie Moyle nakon dvije runde.

Bila je to savršena prilika da Jamie Moyle donese prvu pobjedu timu trenerice Joanne Jedrzejczyk, no u tome nije uspjela. Nakon vrlo dobrog izdanja prvu rundu, Moyle je jako dobro otvorila i drugu, sve dok nije došlo do preokreta, nakon kojeg je Amanda Cooper došla u poziciju odakle je radila veliku štetu.

Na kraju borbe otvorena je velika posjekotina na licu Jamie Moyle, radi svih laktova koje je primila, no očekivalo se kako će suci svakoj djevojci dodijeliti po jednu rundu te da će se krenuti u treću dionicu. A onda se dogodio šok, Cooper je došla do pobjede većinskom odlukom. To bi reklo da je jedan sudac svakoj djevojci dodijelio po rundu, dok su preostala dvojica odabrala jednu od dvije opcije. Ili je Amanda Cooper dobila i prvu rundu, ili su joj drugu rundu dali rezultatom 10:8.

U svakom slučaju, ovo je prva kontroverza sezone, iako je pitanje koliko bi Moyle uspjela napraviti u eventualnoj trećoj rundi, gledajući na posjekotinu kakva se pojavila na njenom čelu. Ovako je tim Claudie Gadelhe došao do šeste pobjede u isto toliko nastupa, dok za Team Joanna preostaju još dvije šanse da se prvi put u povijesti showa ne bi dogodila situacija da je jedan tim ostvario svih osam pobjeda u prvom krugu.

Pogledajte najbolje trenutke ove vrlo zanimljive borbe dvije agresivne i tehnički vrlo dobro borkinje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI