Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kontroverzno ili ne? Pogledajte udarac koji je diskvalificirao Hectora Lombarda (VIDEO) | Fight Site

Kontroverzno ili ne? Pogledajte udarac koji je diskvalificirao Hectora Lombarda (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2018 09:54h Autor:

Dolloway vs. Lombard

UFC 222 donio je i jednu kontroverznu situaciju, koja se dogodila u borbi Hectora Lombarda i C.B. Dollowaya. Naime, Dolloway je došao do pobjede diskvalifikacijom Lombarda, koja je podijelila MMA javnost.

Ova dva borca srednje kategorije, inače na rubu UFC otkaza, krenuli su u borbu sa željom da naprave nešto konkretno i ostave dojam koji bi osigurao novi UFC ugovor. Ponudili su aktivnu prvu rundu, no isto tako rundu u kojoj do samog kraja ipak nije bilo pravih udaraca koji bi napravili ozbiljniju štetu. Sve do posljednje sekunde borbe, zapravo nekoliko trenutaka nakon nje.

Lombard i Dolloway odlučili su pokušati završiti rundu nekim ozbiljnijim udarcem te su odradili nekoliko manjih izmjena, kad Lombard kreće u jednu seriju. Nažalost, upravo na početku te serije pojavila se sirena za kraj runde, a Kubanac je udarce ipak završio, od čega je posebno ubojit bio onaj drugi, koji je Dollowaya bacio na leđa, no izgledalo je kao da će biti sve u redu i da će bivši američki hrvač uspjeti nastaviti borbu.

No, on je ostao ležati na podu, a nakon što se ustao je počeo ispitivati što se dogodilo, iako je nakon udarca djelovao podosta pribrano i svjesno. Dok se to događalo, Lombard se stajao s druge strane, svjestan da je ova borba gotovo, no nije bilo jasno kakva će biti sudačka odluka. Na kraju su snimke potvrdile da je udarac, koji je Dollowaya onemogućio za nastavak, došao izvan vremena runde, prema čemu je automatski ilegalan i Lombard je poražen diskvalifikacijom. Odmah nakon borbe, fanovi su počeli masovno bombardirati Dollowayeve profile na društvenim mrežama, smatrajući da je odglumio stanje u kojem nije sposoban nastaviti borbu.

Ispod teksta možete vidjeti udarac koji je presudio ovu borbu te slobodno iznesite svoje mišljenje o krajnjoj sudačkoj odluci.

Objavu dijeli @fightfan07

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI