Kontroverzno ili ne? Pogledajte sudačke liste nakon dvoboja Arlovski vs. Schaub

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2014 12:04h Autor:

Screenshot

Andrei Arlovski se pobjedom vratio u UFC. Noćas je na UFC-u 174 podijeljenom odlukom sudaca svladao Amerikanca Brendana Schauba. No, bio je to dvoboj koji neće nikoga zadovoljiti, a posebno ne fanove koji su od ovog dvoboja i bivšeg UFC prvaka očekivali puno više.

Tema ovog članka ipak nije očaj koji su obojica prikazala u oktogonu, nego po nekima kontroverzna odluka sudaca koji su pobjedu dali Bjelorusu. I zaista, broj udaraca je bio na strani Schauba, a treća runda mu je bez sumnje pripala zbog jedinog rušenja u dvoboju. Da je i sam Schaub očekivao pobjedu, vidjelo se prema njegovoj reakciji nakon što je sudac dignuo protivnikovu ruku. Amerikanac je izgledao razočarano, odmahivao je, a nakon svega je poručio da se radi o pljački.

Što kažu sudačke liste? Prva dva suca su dvije otvarajuće runde dali Arlovskom (sva trojica su prvu rundu bodovali za Bjelorusa), a treći sudac je nakon dvije runde bodovao 1:1. Treća runda je u očima svih djeljitelja pravde otišla na stranu Schauba zbog već spomenutog rušenja.

Što vi mislite o ovoj odluci možete komentirati ispod članka…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI