Konačno je dogovoreno: Jones i Gustafsson bore se 27. rujna!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2014 10:49h Autor:

Jones vs. Gustafsson

Sapunica je konačno okončana. Jon Jones i Alexander Gustafsson borit će se 27. rujna na UFC-u 178 koji će se održati u Torontu.

Nakon puno priče i nagađanja hoće li se aktualni prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones boriti protiv Alexandera Gustafssona ili Daniela Cormiera napokon je stigla potvrda. Alexander Gustafsson dobio je priliku za revanš dok će Daniel Cormier još malo pričekati svoju priliku da napadne naslov.

Dugo se čekao Jonesov potpis za ovu borbu dok je Šveđanin strpljivo čekao i na kraju dočekao.

"Nikad nije postojalo pitanje ugovora. Otišao sam na put, došao u Las Vegas, razgovarao s Danom i Lorenzom i sve smo dogovorili. Borit ću se protiv Gustafssona 27. rujna.", rekao je Jones.

Jones je izjavljivao kako u oktogon želi ući s Cormierom, ali na kraju je morao prihvatiti borbu s Gustafssonom.

"Mislim da je Cormier čvršći borac, ali ljudi me žele vidjeti u borbi s Gustafssonom. Ta borba nije bila nikad u pitanju, ali brat mi se ženi u srpnju i želio sam kasniji termin za borbu. Nisam želio da se borba održi ranije kako su željeli, meni je više odgovarao listopad ili studeni. No, što je tu je. Borba je 27. rujna. Bila je to pitanje privatnih obveza. Biti ću na bratovom vjenčanju i imati vremena za pripreme.", rekao je Jones.

"Očito je Jon u pravu. Ovo je borba koju fanovi žele vidjeti. Odlična stvar u ovome je što ćemo prvo imati meč između Jonesa i Gustafssona, a ako Jones pobjedi na redu je Cormier. Imat ćemo dvije sjajne borbe.", izjavio je predsjednik UFC-a Dana White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI