Kompletirano 13 borbi za prvi UFC event u 2018. godini

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.12.2017 18:12h Autor:

Stephens vs. Choi (UFC Fight Night 124)

Prvi UFC event u 2018. godini održati će se 14. siječnja u St. Louisu, nosi naziv UFC Fight Night 124, a predvode ga Jeremy Stephens i Doo Ho Choi. No, cijeli spisak borbi izgleda i više nego dobro.

Spisak borbi posebno dobro izgleda za event iz Fight Night serije. I prema do sada objavljenim borbama, reklo bi se da će ih biti 13, što je maksimalan broj za MMA event na području SAD-a. Borbe još uvijek nisu podijeljene na glavni i uvodni program, no relativno je lako pretpostaviti tko bi se mogao naći na “main cardu”.

To je svakako borba Vitora Belforta i Uriaha Halla, koja bi ujedno trebala biti i posljednji nastup legendarnog Brazilca, ukoliko UFC ne bude promocija koja će mu ispuniti želju i organizirati međusobne borbe boraca veterana, za što se Belfort već neko vrijeme zalaže. Nema sumnje kako bi se tu trebala naći i nedavno dodana borba između Kamarua Usmana i Emila Meeka, iako zapravo ne može biti sigurni, ako se vodimo UFC-ov odnosu prema nigerijskom velterašu. Za očekivati je na glavnom programu i debi u muha kategoriji Paige VanZant, kao i debi Michaela Johnsona u perolakoj. Ispod teksta se nalazi cijeli popis borbi uz još neka zanimljiva imena, poput Jessice Eye, Thiaga Alvesa i Jamesa Krausea.

UFC Fight Night 124 

84 kg: Vitor Belfort vs. Uriah Hall
57 kg: Jessica-Rose Clark vs. Paige VanZant
77 kg: Emil Meek vs. Kamaru Usman
66 kg: Darren Elkins vs. Michael Johnson
70 kg: James Krause vs. Alex White
70 kg: Matt Frevola vs. Marco Polo Reyes
77 kg: Thiago Alves vs. Zak Cummings
57 kg: Jessica Eye vs. Kalindra Faria
52.5 kg: J.J. Aldrich vs. Danielle Taylor
61.5 kg: Irene Aldana vs. Talita Bernardo
61.5 kg: Guido Cannetti vs. Kyung Ho Kang
66 kg: Mads Burnell vs. Mike Santiago

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI