Kompletiran UFC 215, Ngannou i službeno otpao s programa

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.08.2017 20:50h Autor:

UFC 215

UFC 215 program službeno je kompletiran te potvrđeno kako se Francis Ngannou neće boriti za 12 dana u Edmontonu. Na mjesto borbe njega i Junior Dos Santosa dolazi duel za potencijalnog izazivača velter kategorije.

Nakon što je Junior Dos Santos pao na doping testu, event je ostao bez mnogima najzanimljivije borbe i napokon pravog testa za Francisa Ngannou. Ipak, Kamerunac i njegovi fanovi su se nadali kako će mu se ipak pronaći nekog protivnika, no već prije nekoliko dana je postalo jasno kako to više nije opcija. Tako je Ngannou odlučio krenuti prozivati Stipu Miočića, a event se finalizirao bez opakog teškaša na programu.

Na mjesto treće najvažnije borbe eventa je tako skočio duel velter kategorije između Rafaela Dos Anjosa i Neila Magnya. U pitanju je borba koja bi, ovisno o raspoloženju i spremnosti Robbiea Lawlera, možda čak mogla donijeti i idućeg izazivača u velteru, posebno ako pobjednik iste do trijumfa dođe na dojmljiv način. Peto mjesto na glavnom programu zauzela je borba Tysona Pedra i Ilira Latifija u poluteškoj kategoriji, dok su Gilbert Melendez i Jeremy Stephens ostali kao borba koja će otvoriti glavni program.

Event predvodi duel za prvaka muha kategorije između Demetriousa Johnsona i Raya Borga, dok je tu i borba za prvakinju bantam kategorije, između Amande Nunes i Valentine Ševčenko. Ukupno će se održati 12 borbi, a kompletan program možete pogledati ispod teksta.

UFC 215 – Kompletan program

Glavni program

Demetrious Johnson vs. Ray Borg
Amanda Nunes vs. Valentina Shevchenko
Rafael dos Anjos vs. Neil Magny
Ilir Latifi vs. Tyson Pedro
Gilbert Melendez vs. Jeremy Stephens

Uvodne borbe

Sara McMann vs. Ketlen Vieira
Henry Cejudo vs. Wilson Reis
Ashlee Evans-Smith vs. Sarah Moras
Rick Glenn vs. Gavin Tucker

Fight Pass uvodne borbe

Alex White vs. Mitch Clarke
Arjan Bhullar vs. Luis Henrique
Kajan Johnson vs. Adriano Martins

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI