Kompletiran program UFC Fight Nighta u poljskom Gdansku

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.10.2017 21:19h Autor:

UFC Fight Night 118

21. listopada UFC je nazad u Europi i to po drugi puta u Poljskoj. Ovoga puta oktogon dolazi na sjever te države, u Gdansk, a predvode ga Donald Cerrone i Darren Till. Danas je objavljen kompletan program.

Za tri tjedna ćemo imati priliku uživati u popodnevnom UFC-u uz neka vrlo zanimljiva imena, ali naravno kako su u prvom planu sudionici glavne borbe, uvijek sjajni Donald Cerrone i neporaženi talent Darren Till. Ostatak glavnog programa pripao je domaćim zvijezdama, Karolini Kowalkiewicz, Janu Blachowiczu i neporaženom debitantu, Oskaru Piechoti, no zanimljivih imena ima i na uvodnim borbama.

Tamo svakako iznenađuje ime Artema Lobova, budući da je McGregorov sparing partner svoj prošli nastup imao u glavnoj borbi eventa. Sada je tek u sredini uvodnog programu, u borbi protiv Andrea Filija. Tu je i Marcin Held, koji je dobio i četvrtu UFC priliku nakon tri poraza, ali i novo poljsko teškaško ime, Adam Wieczorek. Zanimljiva imena su svakako Warlley Alves i Ramazan Emeev, a tu je i borba supertalentirane Aspen Ladd protiv uvijek atraktivne Line Lansberg.

Pogledajte kako izgleda program koji svaki fan s ovih prostora neće nikako propustiti. I to ne zbog njegove kvalitete koliko zbog toga što smo ponovno dočekali jedan UFC event za koji se nećemo morati ustajati ili bdjeti cijelu noć.

UFC Fight Night 118 – Program

Donald Cerrone vs. Darren Till
Jodie Esquibel vs. Karolina Kowalkiewicz
Jan Blachowicz vs. Devin Clark
Oskar Piechota vs. Jonathan Wilson

Marcin Held vs. Teemu Packalen
Dmitrii Smoliakov vs. Adam Wieczorek
Brian Kelleher vs. Damian Stasiak
Ramazan Emeev vs. Trevor Smith
Andre Fili vs. Artem Lobov
Warlley Alves vs. Jim Wallhead
Aspen Ladd vs. Lina Lansberg
Felipe Arantes vs. Josh Emmett

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI