Kompletiran čitav popis borbi za UFC 193

UFC 05.10.2015 16:56h Autor:

UFC 193

UFC je uspio finalizirati "card" za UFC 193 priredbu koja će se održati 15. studenog u Australiji. Event će predvoditi Ronda Rousey i Holly Holm u borbi za naslov prvakinje u bantam kategoriji. U "co-main" eventu imat ćemo priliku vidjeti još jednu borbu za UFC-ov pojas, riječ je dvoboju u slamka kategoriji između Joanne Jedrzejczyk i Valerije Letourneau.

Uz dvije borbe za naslov, na ovom ćemo eventu imati priliku vidjeti dugoiščekivani revanš između dvojice UFC-ovih teškaša, Marka Hunta i Antonija Silve. Podsjetimo, njihov prijašnji okršaj je završio izjednačeno i proglašen je borbom večeri na UFC Fight Night 33 priredbi. Naknadno je utvrđeno da je "Bigfoot" pao na doping testu i samim time je ostao bez 50 tisuća dolara bonusa. Od zanimljivih dovoboja treba još izdvojiti borbu između spektakularnog Uriaha Halla i Roberta Whittakera, bivšeg pobjednika The Ultimate Fighter-a, kao i još jedan okršaj u teškoj kategoriji, onaj između Jareda Rosholta i Stefana Struvea. Priliku za povratak na pobjedničke staze imat će i Anthony Perosh, Australac hrvatskih korijena, a na tom putu stajat će mu Amerikanac Gian Villante.

Kompletan "card" možete vidjeti u nastavku članka. UFC 193 priredba održat će se na Etihad stadionu u Melbourneu i time će ovaj event, nakon UFC 129 i UFC on Fox 14 priredbi, postati 3. koji se održao na nekom stadionu.

UFC 193

Ronda Rousey vs. Holly Holm
Joanna Jedrzejczyk vs. Valerie Letourneau
Mark Hunt vs. Antonio Silva
Uriah Hall vs. Robert Whittaker
Jared Rosholt vs. Stefan Struve

Uvodne borbe:

Akbarh Arreola vs. Jake Matthews
Kyle Noke vs. Peter Sobotta
Anthony Perosh vs. Gian Villante
Danny Martinez vs. Richie Vaculik
James Moontasri vs. Brendan O’Reilly
Daniel Kelly vs. Steve Montgomery
Steven Kennedy vs. Richard Walsh
Ryan Benoit vs. Ben Nguyen

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI