Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kompilaciji snimki s treninga Francisa Ngannoua (VIDEO) | Fight Site

Kompilaciji snimki s treninga Francisa Ngannoua (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.12.2017 17:31h Autor:

Francis Ngannou

Teško je pronaći MMA fanova kojeg nije impresionirao Francis Ngannou, idući UFC-ov teškaški izazivač. U kratkom vremenu je od amatera došao do izazivača prvaka svijeta, a sve to kombinacijom rada i talenta.

Ngannou je došao u Francusku iz Kameruna u potrazi za boljim života, a jedno od mjesta gdje ga je pokušao pronaći bila je boksačka dvorana. Jedino je bio “problem” to što je Ngannou umjesto u boksačku ušao u MMA dvoranu, bez da je znao išta o tom sportu. U početku je i trenirao samo boks, kakva mu je bila namjera, no njegov je trener vrlo brzo prepoznao potencijal i uputio ga na kompletni MMA treninga.

Danas je Francis Ngannou najstrašniji čovjek na svijetu i čovjek koji je po mnogima favorit za savladati Stipu Miočića i uzeti mu teškaški naslov UFC prva svijeta. Kao što smo rekli, do toga je došao kombinacijom rada i velikog talenta. Možemo tako biti sretni da u današnje vrijeme gotovo svatko ima kvalitetnu kameru pa tako imamo ispred sebe kompilaciju najboljih snimki s treninga ovog sjajnog borca. Pa pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI