Kompanija vlasnik UFC-a promijenila ime

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2017 11:00h Autor:

Screenshot

Grupacija WME-IMG, koja je kupila Ultimate Fighting Championship u srpnju 2016., mijenja svoje ime. Prema pisanju američkih portala, Ari Emanuel, glavni čovjek ove grupacije, je registrirao novu tvrtku imena “ENDEAVOR” koja će od sada pod svojim kišobranom sadržavati borilačku promociju UFC, ali i neke druge segmente njihovog poslovanja.

Naime, “WME-IMG” je jedna od najpoznatijih svjetskih agencija za menadžiranje talenata iz svijeta filma, glazbe i sporta. No, Emanuel smatra da to ime nije dovoljno dobro reflektiralo smijer kompanije i njezinu pravu prirodu pa se odlučio na promjenu.

Od sada će pod novim imenom “ENDEAVOR” imati sljedeće segmente poslovanja:

– The WME and IMG talenti
– UFC
– Professional Bull Riders
– Miss Universe
– Marketinška agencija Droga5
– Agencija za komičare Dixon Talent
– Agencija za talente The Wall Group
– Agencija za talente Frieze
– Turkish Airlines EuroLeague
– E-sports liga ELEAGUE

“WME-IMG predstavlja jedan od ključnih trenutaka za povijesti naše kompanije, ali ne prikazuje dovoljno točno raznolikost djelatnosti kojima se bavimo, niti cilj kojem idemo. Sa stvaranjem imena Endeavor, sada imamo naziv tvrtke koji je ujedno i sama definicija naše poslovne filozofije. Naš cilj je konstantno ići prema naprijed i rušiti granice u ime naših vlasnika i naših klijenata”, stoji u priopćenju koje potpisuje Emanuel.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI