Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Komisija New Yorka zabranila Pearl Gonzalez sutrašnji nastup radi silikonskih implantata u grudima | Fight Site

Komisija New Yorka zabranila Pearl Gonzalez sutrašnji nastup radi silikonskih implantata u grudima

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.04.2017 19:14h Autor:

Pearl Gonzalez

Glavni program sutrašnjeg UFC 210 eventa ostao je bez jedne borbe i to zbog jednog nevjerojatnog razloga. Naime, atletska komisija savezne države Nevade je zabranila nastup Pearl Gonzales i to zbog toga što ima silikonske implantate u grudima.

30-godišnja Gonzalez trebala se boriti kao treća borba glavnog programa protiv Cynthie Calvillo iz Teama Alpha Male, prema Dani White nove velike zvijezde ženskog MMA-a. Vagu je prošla među zadnjima te je sretna pozirala s osmijehom na lici. Nažalost prerano, njena borba sada otpada s programa te će se vjerojatno morati jedna od uvodnih borbi preseliti među glavne.

Ovo je pomalo bizarna situacija, budući da niti UFC nije znao da je u državi New York zabranjeno imati silikonske implantate ukoliko namjeravati nastupati u borilačkim sportovima. U tom je slučaju ne bi bookirali za event. Time najveći dio krivice za ovo odlazi prema UFC-u, koji nije provjerio pravila komisije u državi koja je tek sredinom prošle godine legalizirala slobodnu borbu.

Gonzalez je inače vlasnica profesionalnog skora 6-1, gdje je svih šest pobjeda ostvarila u nizu, uz poraz u debiu, a osim toga je i vrlo atraktivna izgledom, što je također bio jedan od razloga zašto su fanovi pozdravili njeno angažiranje od strane UFC-a. Ipak, zbog ovog jedinstvenog razloga će na njen debi morati pričekati. I to negdje izvan savezne države New York.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI