Komisija u Nevadi zabranila penjanje na kavez, a Justin Gaethje je glavni krivac za to

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.09.2017 19:07h Autor:

Justin Gaethje (Twitter)

Uz to što pruža atraktivne borbe, Justin Gaethje nerijetko oduševljava i svojim pobjedničkim proslavama koje izgleda više neće biti dozvoljene na području savezne države Nevade.

Prema pisanjima FOX Sportsa, Atletska komisija države Nevade (NSAC) je odlučila zabraniti penjanje na kavez, a Gaethje se ubrzo pohvalio kako je upravo on glavni krivac za to.

Ako se prisjetimo, bivši WSOF prvak je 7. srpnja uspješno debitirao za najpoznatiju MMA promociju svladavši Michaela Johnsona tehničkim nokautom pred sami kraj druge runde. Iako okršaj ponajboljih boraca lake kategorije nije potrajao ni punih 10 minuta, on je ponudio pregršt akcije koja je očigledno iscrpila Gaethjea i samim time otežala njegovu proslavu pobjede.

Naime, Justin je te večeri uspješan UFC debi išao proslaviti skokom s ruba oktogona, ali mu je zbog iscrpljenosti to pošlo za rukom tek iz trećeg pokušaja. Kako se prilikom prva dva umalo ozlijedio, tako je i Komisija odlučila zabraniti ovakve proslave i time izbjeći neželjene posljedice.

“Dozvoljavaju nam da se udaramo šakama, nogama i koljenima u lice, a ne možemo skakati s prokletog kaveza”, upitao se Gaethje odmah nakon isprike kolegama koji prakticiraju isti način proslave.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI