Komisija potvrdila: Nema prepreka za povratak legendarnog “Icemana”!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2018 12:13h Autor:

Chuck Liddell (Instagram)

Legendarni bivši UFC prvak Chuck Liddell je prije nekoliko dana najavio povratak iz mirovine među aktivne MMA borce. To je učinio u razgovoru za MMAFighting potvrdivši da užurbano radi na meču protiv Tita Ortiza i to u kombinaciji sa slavnim boksačkim promotorom Oscarom De La Hoyom.

S obzirom da se radi o 48-godišnjaku koji je posljednji put nastupio 2010. godine, a tada se oprostio od UFC-a zbog tri teška nokauta zaredom, mnogi su se zapitali može li “Iceman” uopće dobiti dozvolu atletskih komisija za nastup. Odgovor je potvrdan!

U razgovoru za MMAJunkie, direktor Atletske Komisije države Kalifornije Andy Foster je potvrdio da ne postoje nikakve prepreke izdavanju licence kada je u pitanju Chuck Liddell. Naravno, jedini uvjet je da prođe sve liječničke preglede.

“Ako Chuck prođe sve preglede, i to ozbiljne preglede, mi ćemo mu dati dozvolu. Nema nikakvih briga, ako testovi budu dobri”, izjavio je Foster i dodao:

“Također bi ovisilo i o njegovom protivniku. Ne želim komentirati tko bi protivnik bio. Vi ste novinari i dobro znate o kome se radi. Ali njegova sposobnost za natjecanje je nešto drugo od sposobnosti da nastupi na specifičnom eventu. To će ovisiti o protivniku.”

Foster naravno misli na to da Liddellov protivnik mora biti po mjeri. No, s obzirom da se pokušava dogovoriti revanš protiv Ortiza, jasno je kako će se svakako raditi o borcu koji odgovara rezultatima i trenutačnoj kvaliteti.

Ortiz se pak vratio iz mirovine u siječnju prošle godine kada je pobijedio Chaela Sonnena u vrlo kontroverznom meču koji se održao u Bellatorovom kavezu. Tada se ponovno povukao u mirovinu, no očito ponovno razmišlja o povratku.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI