Komisija planira kazniti McGregora i Diaza zbog bacanja boca na pressici

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2016 12:30h Autor:

Conor McGregor i Nate Diaz

Conoru McGregoru i Nateu Diazu prijete ozbiljne sankcije od strane Atletske komisije Nevade zbog nedoličnog ponašnja na press konferenciji uoči njihovog revanša koji se odvio na UFC-u 202 u kolovozu.

“To je bilo u potpunosti neprihvatljivo. To nije način na koji bi se profesionalni borci trebali ponašati. Pokazali su nepoštovanje prema medijima, borcima, UFC-u i Komisiji”, nedavno je za MMA Fighting rekao predsjednik Komisije Bob Bennet.

Incident se dogodio 17. kolovoza u T-Mobile Areni u Las Vegasu, tri dana prije UFC 202 priredbe. McGregor je tada kasnio na pressicu što je razljutilo Diaza koji je nedugo nakon njegovog dolaska odlučio napustiti konferenciju da bi se Irac i Diazov tim u konačnici počeli gađati bocama i limenkama.

Kada su Jon Jones i Daniel Cormier 2014. također ušli u fizički sukob na pressici Komisija ih je kaznila oduzevši ima 10 posto honorara.

Još nije potvrđeno kada će McGregor i Diaz imati saslušanje, ali Komisija se po planiranom rasporedu treba sastati 29. rujna i 10. listopada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI