Komisija odbila Weidmanovu žalbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2017 09:44h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman izgubio je pravnu bitku povodom poraza od Gegarda Mousasia na UFC 210 eventu te time ishod borbe ostaje njegov poraz tehničkim nokautom.

Malo nakon, po njegovom mišljenju, kontroverznog poraza od Gegarda Mousasia na UFC 210 eventu u Buffallu, Chris Weidman podnio je žalbu atletskoj komisiji savezne države New York. U njoj je naveo svoje razloge i mišljenje zašto smatra kako je oštećen u borbi protiv Gegarda Mousasia. Da se podsjetite što se dogodilo u toj borbi, najbolje da posjetite gore postavljeni link. Weidman je sada napokon dobio odgovor.

“Jučer sam dobio poštu i moja žalba nije prihvaćena. Nije to ništa što nisam očekivao, čak nisam niti pročitao poštu, pročitala je moja supruga. Vjerujem kako je u pitanju to da komisija ima pravo pogledati snimku u slučaju ozljede.”

Ovakav ishod bio je očekivan iz razloga što su gotovo svi MMA suci i analičari izjavili kako su udarci Mousasia bili legalni te da je Weidman u tim trenucima dokazao kako nije sposoban nastaviti borbu. Iz tog slučaju mu iz te borbe ostaje poraz nokautom. Ono što je loše po Weidmana je to da mu je taj poraz treći u nizu.

Priliku za povratak pobjedama imati će za dva i pol tjedna, kada predvodi UFC on FOX 25 event, borbom protiv Kelvina Gasteluma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI