Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kolege većinom favoriziraju Dos Santosa | Fight Site

Kolege većinom favoriziraju Dos Santosa

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.12.2014 11:04h Autor:

Stipe Miočić i Junior Dos Santos

Ako je vjerovali kolegama borcima, koji su na Sherdogu dali svoju prognozu borbu, Stipe Miočić neće se dobro provesti u današnjoj borbi. No, isto tako, ne bi bio ni prvi ni posljednji koji je iznenadio apsolutnog favorita.

Novinari portala Sherdog odradili su anketiranje među nekolicinom poznatih boraca i trenera, gdje su zatražili prognozu borbe Stipe Miočića i Juniora Dos Santosa, a od njih 13, samo dvojica su prednost dali Miočiću. Prenosimo vam neke prognoze:

Ray Elbe: JDS će nokautirati Miočića kako jaje koje se u srpnju prži na pločniku u Phoenixu. Jednostavno je predobar sa svojim kretanjima i kombinacijama.

Benji Radach: Ja ću stati na stranu Miočića. Mislim kako bi njegov stil i kondicija mogli doći do izražaja u ovoj borbi. Uzbuđen sam da odgledam prati festival "šaketanja".

Beneil Dariush: Junior dobiva. Bolji je udarač, a mislim kako će ovo biti prava bitka na nogama.

Eric Prindle: JDS je strašno brz te sjajno plasira udarce. Stipe je odličan hrvač, sjajne kondicije. Ako Stipe bude mogao kontrolirati distancu te što više držati Juniora na leđima, mogao bi doći do pobjede. No, iako se nadam Stipinoj pobjedi, mislim kako će Dos Santosa slaviti, odnosno da će nokautirati tijekom druge runde, krošeom ili aperkatom.

Mitch Clarke: Želio bih da Stipe pobjedi, no prognoziram pobjedu Juniora, nokautom u kasnijim rundama.

Keith Berry: Pošto sam i ja udarač, veselim se ovoj borbi. Oba borca su sjajni boksači, no ipak mislim kako će Junior slaviti sudačkom odlukom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI