Kockar najavio najveću okladu u povijesti MMA-ja: 100 000 dolara na pobjedu Mieshe Tate!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2015 13:58h Autor:

Miesha Tate

Profesionalni kockar David Oancea odlučio se na još jedan veliki rizik. Napravit će najveću okladu u povijesti MMA-ja tako što će na Mieshu Tate uložiti čak 100 000 dolara.

Oancea je ovaj mjesec već okrenuo dobru lovu što nije ni čudno s obzirom da mu je to profesija. Amerikanac je uložio 20 000 dolara na pobjedu Holly Holm protiv Ronde Rousey na UFC 193 priredbi što mu je donijelo zaradu od 240 000 dolara.

Još veći uspjeh je ostvario kladeći se da će bejzbol tim Kansas City Royals osvojiti svjetsko prvenstvo. Ta oklada mu je osigurala čak 2 i pol milijuna dolara.

Kockar je sad najavio da će sponzorirati UFC-ovu bantam borkinju Mieshu Tate, ali će također na njenu pobjedu u idućoj borbi uložiti 100 000 dolara i time napraviti najveću okladu u povijesti slobodne borbe.

“Upravo sam odradio prijenos uživo iz Mandalay Baya s Mieshom Tate i razgovorali smo o tome da ću je podržati.

Bit ću jedan od njenih sponzora i za njenu iduću borbu ću napraviti najveću okladu u povijesti MMA-ja. Stavit ću na nju 100 000 dolara.

Nije bitno tko je njena iduća protivnica, čak i ako je to Holly Holm, ja ću staviti 100 tisuća na Mieshu. Sponzorirat ću je i podržati u njenoj idućoj borbi”, rekao je Oancea.

Miesha Tate trenutno uživa niz od četiri uzastopne pobjede i budući da su je “preskočili” i borbu za naslov dali Holly Holm, postoji jako velika mogućnost da će upravo ona biti iduća izazivačica u UFC-ovoj ženskoj bantam diviziji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI