Kladionice Woodleyu i Tillu daju potpuno jednake šanse

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.09.2018 19:49h Autor:

Darren Till i Tyron Woodley

Poznate su ponude domaćih kladionica za subotnji UFC 228 event, a s njima je došla i vrlo zanimljiva informacija. Naime, “bookmakeri” smatraju kako Tyron Woodley i Darren Till imaju potpuno jednake šanse za pobjedu.

Moramo priznati kako smo svjesni hypea koji dolazi uz 25-godišnjeg momka iz Liverpoola te se sjećamo kako su slični slučajevi već ranije uzrokovali ovakve ponude (čitaj: Miočić veliki autsajder protiv Ngannoua), ali za očekivati je bilo kako će Woodley ovog puta biti veliki favorit. To ipak nije slučaj, na žalost onih koji vjeruju u pobjedu Tilla te su se nadali dobroj zaradi, ali i na sreću onih koji nisu nasjeli na hype oko Tilla i vjeruju da je to sve samo balon kojeg će prvak u subotu probušiti.

Ukratko, po ponudi jedne domaće kladionice, koeficijent na obojicu iznosi 1.80, dok na nekim kladionicama možemo pronaći i velikodušnih 1.85. Slična ponuda bila je i prije posljednje Tillove borbe, one na domaćem terenu protiv Stephena Thompsona, u kojoj je na kraju slavio podijeljenom odlukom sudaca. Woodley je bio podosta veliki favorit prije borbe protiv Demiana Maie, dok su i njegove borbe protiv Thompsona bile otprilike s podjednakim startnim šansama. Takve su uostalom bile i borbe, i to sve ovdje spomenute pa su možda kladionice i ovog puta u pravu te uistinu budu tek nijanse odlučivale pobjednika.

Prema očekivanjima, Valentina Shevchenko najveći je favorit na programu, s koeficijentom 1.05, dok je Nicco Montano potvrđena kao najveći prvak autsajder u povijesti UFC-a. Ukoliko obrani titulu, a svoje ste novce stavili na nju, njihov iznos će se ušesterostručiti.

Velik favorit je i Jessica Andrade, na čiju pobjedu protiv Karoline Kowalkiewicz je ponuđeno 1.25, dok je veliko iznenađenje ogroman status favorita za Tatianu Suarez. Talentiranje neporažena borkinja ima pokraj svog imena 1.15, no ne smijemo zanemariti činjenicu kako se bori protiv bivše UFC prvakinje, Carle Esparze. Njen koeficijent na 4.00. Jimmie Rivera blagi je favorit protiv Johna Dodsona, kao i Aljamain Sterling protiv Codya Stammana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI