Kladionice vide Fedora i Badera u finalu Bellatorovog teškaškog Grand Prixa

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.07.2018 14:38h Autor:

Fedor Emelianenko

Američke kladionice objavile su koeficijente za polufinalne dvoboje Bellatorovog teškaškog Grand Prixa, a prema njima su Fedor Emelianenko i Ryan Bader favoriti svojih borbi te bi se trebali naći u finalu turnira.

Polufinala će se održati istog vikenda, odnosno na dva Bellatorova eventa koji se odražavaju na drugim krajevima SAD-a. Bader će se protiv Mitrionea boriti 12. listopada u Uncasvilleu, dok će savezna država New York ugostiti Emelinenka i Sonnena dan kasnije.

Koeficijent na Baderovu pobjedu protiv Mitrionea iznosi 1.46 što ga čini podosta velikim favoritom. No, ukoliko mislite da bi Mitrioneovo teškaško iskustvo ovdje trebalo presuditi, mogli biste dobro zaraditi. Koeficijent na njegovu pobjedu iznosi 2.65, odnosno možete i više nego udvostručiti novce uložene na pobjedu “Meatheada”.

Malo veći favorit od Badera je Fedor Emelianenko, na čiju pobjedu koeficijent iznosi 1.41, dok je Chael Sonnen na 2.80. Naravno, ovdje su u pitanju američki koeficijenti jednostavno prevedeni na nama poznat sistem te je za očekivati kako će u našim kladionicama oba tečaja biti ponešto manje od ovog.

Bellatorov turnir krenuo je u siječnju i očekivalo se da bude gotovo ove godine, no trenutno nisu velike šanse za tako što, budući da se polufinala održavaju samo dva i pol mjeseca prije kraja godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI