Kladionice ponudile revanš Cormiera i Miočića, zanimljiv izbor favorita

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.05.2019 10:37h Autor:

Daniel Cormier i Stipe Miočić

Američke kladionice brzo su iskoristile informaciju o budućoj borbi Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Taj par od jučer se nalazi u ponudama nekolicine njih, a zanimljivo je kako Daniel Cormier drži status favorita.

Za prvu borbu ovog dvojca, održanu u srpnju prošle godine na UFC 226 eventu, Miočić je po kladionicama bio u prednosti. Koeficijent na njega kretao se oko 1.6, dok je pobjeda Daniela Cormiera donosila više nego duplo zaradu (2.4). William Hill kladionica toliko je vjerovala prvaku da je kod njih omjer bio 1.40 – 2.75. Kladionice su se tim putem prevarile i čini se da to smatraju kao pouku.

Naime, prve ponude za revanš, koji UFC zapravo tek treba ugovoriti, donose malo drugačiju sliku. Tri velike kladionice objavile su par na kojem se status favorita promijenio. Ovog puta prevedeni koeficijent na Cormiera iznosi 1.67, dok uplatom na Miočića svoj ulog množite s 2.30. Jasno je kako je na ovo utjecao rezultat prve borbe, ali i činjenica kako se Miočić od tada nije borio. Čini se kako će njegovo strpljenje, koje su mnogi prozvali tvrdoglavošću ipak rezultirati time da dobije ono što ga je jedino zanimalo.

Naravno, ovo su tek prve ponude i nema sumnje kako će se tu puno toga mijenjati, posebno nakon što borba bude ugovorena. Uostalom, kod prve borbe su rasponi između samih kladionica bili dovoljno veliki. No, svakako je sigurno da bi vam vjera u Stipu Miočića, ukoliko on svojim nastupom istu opravda, mogla donijeti dobru zaradu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI