Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kladionice ponudile opciju idućeg protivnika Conora McGregora | Fight Site

Kladionice ponudile opciju idućeg protivnika Conora McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2018 10:54h Autor:

Conor McGregor

Špekulacije oko idućeg protivnika Conora McGregora postale su nešto na čemu možete zaraditi. Naime, kladionice su ušle u posao predviđanja idućeg protivnika najpopularnijeg svjetskog borca.

Kako nam je otkrio Twitter profil “OddsShark”, koji se bavi upravo ponudama kladionica, jedna od njih uvrstila je prognoziranje idućeg protivnika Conora McGregora u ono na što se kod njih možete okladiti. U ponudi je šest imena koja su se do sada spominjala oko McGregora, no vrlo zanimljivo je vidjeti vjerojatnosti, odnosno koliko se može zaraditi ovisno o tome protiv koga mislite da će se Irac boriti.

Prema njima, najveća vjerojatnost je Nate Diaz i ponuda na njega je +150, što bi u nama poznatom obliku bio koeficijent 2.50. Vrlo zanimljivo je vidjeti kako smatraju da je borba protiv Tonya Fergusona vjerojatnija nego revanš s Khabibom. Na Fergusona imamo koeficijent 3.00, kod je na Nurmagomedova 3.50. Tu trojicu kladionica zapravo smatra realnim opcijama, a tu su ponuđene još tri koje trenutno nisu baš realne niti za zamisliti.

Ukoliko smatrate da će se nekim čudom ugovoriti borba McGregora protiv Andersona Silve, vaš ulog može postati devet puta veća cifra, a što tek reći za Georgesa St-Pierrea. Ukoliko smatrate da će se McGregor boriti protiv njega te na to uložite 100 dolara, vaš čisti plus biti će 2000 dolara.

Zanimljivo je kako se u ovom slučaju revanš protiv Floyda Mayweathera Jr. smatra tek teorijom te je tečaj na tako nešto +5000. To bi prevedeno značilo tečaj 51.00, odnosno 50 puta uvećana zarada na uloženo, ukoliko dođe do te borbe.

Ako smatrate da imate jako dobar osjećaj tko bi mogao biti idući za “The Notoriousa”, evo vam prilike i da nešto zaradite. Par klikova i tamo ste.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI