Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kladionice Overeema smatraju autsajderom protiv UFC debitanta | Fight Site

Kladionice Overeema smatraju autsajderom protiv UFC debitanta

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.11.2018 10:43h Autor:

Alistair Overeem i Sergey Pavlovich

Donedavno jedan od najstrašnijih teškaša svijeta došao je do toga da u borbu protiv UFC debitanta ulazi kao autsajder. To je priča Alistaira Overeema, koji se u subotu bori protiv Sergeya Pavlovicha na Fight Nightu u Kini.

Dva poraza u nizu, koje su mu nanijeli Francis Ngannou i Curtis Blaydes, doveli su do toga da Alistair Overeem (43-17, 8-6 UFC) u svoju iduću borbu ulazi kao autsajder na kladionici. I to ne bi bilo čudno da tu borbu nema na Fight Nightu u Kini i to protiv debitanta. Koliko god Sergey Pavlovich obećavao i koliko god dobro izgledao u dosadašnjih borbama kroz karijeru, velik je to znak koliko je zapravo pao ugled Alistaira Overeema, borca kojeg je UFC 2011. doveo kao nekoga tko bi godinama trebao vladati kategorijom. Na kraju je tek jednom uspio doći do borbe za titulu i tamo je poražen od Stipe Miočića. Naravno, Pavlovich nije veliki favorit, no dovoljan da nam to upadne u oko.

Osim toga, zanimljivo je vidjeti kako je Francis Ngannou podosta veliki autsajder u borbi protiv Curtisa Blaydesa, iako je istog pobijedio prije dvije i pol godine. Veliki autsajder je i bivša WSOF prvakinja, Jessica Aguilar, koja je također svojevremenu u UFC pristigla uz pompozne najave. Unatoč tome što dolazi iza pobjede, kladionice smatraju kako bi za Zhang Weili (17-1, 1-0 UFC) trebala biti lak posao. Li Jingliang favorit je protiv sjajnog Davida Zawade, timskog kolege Roberta Soldića iz UFD gyma, kao i talentirani Kinez, Song Yadong protiv Vincea Moralesa.

Uvodni program predvodi vjerojatno najneizvjesnija borba programa, ona između Kenana Songa i Alexa Morona, dok ostatak programa ima izrazite favorite. Zanimljivo, u većini su tu azijski borci ili borkinje.

UFC Fight Night 141 održava se u subotu, a prvu borbu kreću već oko 9 sati i 30 minuta po našem vremenu. Naravno, u pitanju su jutarnji sati.

UFC Fight Night 141 – Ponuda kladionice (jedna hrvatska kladionica)

Francis Ngannou vs. Curtis Blaydes – 2.40 ; 1.45
Alistair Overeem vs. Sergey Pavlovich – 1.85 ; 1.75
Song Yadong vs. Vince Morales – 1.20 ; 3.60
Li Jingliang vs. David Zawada – 1.55 ; 2.20

Kenan Song vs. Alex Morono – 1.75 ; 1.85
Wu Yanan vs. Lauren Mueller – 3.60 ; 1.20
Hu Yaozong vs. Rashad Coulter – 2.20 ; 1.55
Zhang Weili vs. Jessica Aguilar – 1.20 ; 3.60
Yan Xiaonan vs. Syuri Kondo – 1.20 ; 3.60
Liu Pingyuan vs. Martin Day – 1.40 ; 2.50
Kevin Holland vs. John Philips N/A
Louis Smolka vs. Sumudaerji Sumudaerji N/A

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI