Kladionice: Miočić će nanijeti prvi poraz Rosariju!

UFC 22.05.2012 13:08h Autor:

Stipe Miočić

Posljednji dani se odbrojavaju do početka odličnog UFC-a 146 u Las Vegasu, a mečevi se sada mogu pronaći i u ponudama nekih kladionica. Hrvatski borac Stipe Miočić trebao bi, vjeruju tako bookmakeri, nanijeti prvi poraz u karijeri Shaneu del Rosariju.

“Dvije najsjajnije mlade zvijezde u teškoj diviziji UFC-a sučelit će se na UFC-u 146. Pobjeda bi jednog ili drugog mogla uvrsiti među moguće napadače na titulu u budućnosti. Kod oba dosad neporažena borca istaknuta je udaračka tehnika. Miočić je bivši Golden Dloves prvak, a Rosario je dva puta osvajao WBC-u titulu svjetskog prvaka u muay thaiju.”

Iako bi prema tome koeficijent trebao biti prilično podjednak, kladionice su prednost ipak značajnije dale hrvatskom borcu, a kao razlog su naveli njegovo hrvačko iskustvo. Stipe je, naime, na fakultetu bio prvak u hrvanju.

Za pobjedu Miočića dan je koeficijent od 1.65, dok oni koji vjeruju u pobjedu Del Rosarija mogu uložiti svoj novac na koeficijent 2.25.

U slučaju da vam već nije poznato, Miočić u karijeri ima skor 8-0, a Del Rosario 11-0. Nema sumnje kako će okršaj ova dva  vrlo nadarena borca privući veliku pažnju u subotnjoj noći u MGM Grandu u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI