Kladionice meč Cormier vs. Lesnar uvrstile u ponudu, DC favorit!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.07.2018 10:26h Autor:

Brock Lesnar i Daniel Cormier

Kladionice su spremne! Neovisno o tome što u ovom trenutku još uvijek nije potpuno sigurno da ćemo uopće gledati meč između novopečenog dvostrukog UFC prvaka Daniela Cormiera i bivšeg šampiona Brocka Lesnara, one su u utorak u ponudu uvrstile i ovaj par.

Očekivano ili ne, Cormier je priličan favorit.

Na njegovu pobjedu kvota se kreće od 1.36 pa sve do 1.43. Zanimljivo, to je više nego što se prije nekoliko dana moglo dobiti na slavlje Stipe Miočića u meču protiv Cormiera (1.35). A na koncu je Cormier nokautirao bivšeg prvaka već u prvoj rundi.

Kvota na slavlje bivšeg prvaka u teškoj kategoriji, a posljednjih godina ponovno WWE zvijezdu, se kreće od 2.62 pa sve do 3.35.

Podsjećamo kako je jučer obznanjeno da se Lesnar vratio u program USADA-inog testiranja. No, također se sada zna i da neće dobiti dozvolu za povratak u Octagon sve do siječnja, pa se prognozira da bi meč Miočić vs. Cormier mogli vidjeti tek u veljači 2019. godine.

Kada god se održi obračun između Cormiera i Lesnara, pretpostavlja se da bi mogao biti jedan od unosnijih UFC-ovih PPV evenata u posljednje vrijeme.

Daniel Cormier vs. Brock Lesnar 1.43 – 3.35

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI