Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kladionice Khabiba postavile kao ogromnog favorita protiv Poiriera | Fight Site

Kladionice Khabiba postavile kao ogromnog favorita protiv Poiriera

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.06.2019 09:41h Autor:

Dustin Poirier i Khabib Nurmagomedov

Čim je službeno potvrđena glavna borba UFC 242 eventa, kladionice su izbacile ponudu. Na svima je Khabib Nurmagomedov automatski postavljen za velikog favorita u borbi protiv Dustina Poiriera. 

ESPN-ov Brett Okamoto otkrio je kako stoji ponuda u Las Vegasu, gdje se zapravo okreće najviše novca, kako u kockanju, tako i u sportskom klađenju. Bilo je za očekivati kako će neporaženi prvak biti veliki favorit, no sad znamo i koliko veliku zaradu može donijeti pobjeda Dustina Poiriera.

Prema tečajevima iz Vegasa, pobjeda Khabiba Nurmagomedova je na -450, dok je Poirier postavljen na +350. To bi značilo kako morate uložiti 450 dolara na pobjedu Khabiba da bi u slučaju pogotka bili 100 dolara u plusu. S druge strane, situacija s Poirierom je takva da vam ulog od 100 dolara donosi 350 dolara čistog dobitka. Prevedeno u nama poznati način postavljanja tečaja, Khabib je na 1.22, dok je Poirier na 4.5.

Naravno, ovo se sve može promijeniti i ovisit će o tome koliko će se uplaćivati na koju ponudu. Ukoliko vjerujete u Poiriera, a mislite da takvih ima više, vjerojatno vam je bolje svoj ulog staviti što prije. Kasnije bi se eventualni dobitak mogao smanjiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI