Kladionice kažu: Andrade će detronizirati Namajunas i postati nova prvakinja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2019 14:57h Autor:

Namajunas vs. Andrade

11. svibnja UFC će dobiti novu prvakinju u slamka kategoriji! Barem, ako je suditi prema kladionicama koje su već izbacile koeficijente za UFC-ovu PPV priredbu i koje prednost daju Jessici Andrade u odnosu na prvakinju Rose Namajunas.

Djevojke predvode 237. UFC-ovu PPV priredbu u brazilskom Rio de Janeiru, a sunaslovnu borbu će čiti bivši prvak u perolakoj kategoriji Jose Aldo i Aleksandar Volkanovski.

Namajunas je kroz karijeru bila često podcijenjivana od strane analitičara, ali i “bookmakera”, no bez previše osvrtanja na njihove analize i prognoze ona je uspjela detronizirati Joannu Jedrzejczyk i ostati na tronu slamka kategorije. Ovaj put joj “bookmakeri” ponovno ne vjeruju. Pa je tako Brazilca Jessica favoritkinja iako je već jednom pokušala napasti pojas, a u tom pokušaju je ostala kratka protiv tada aktualne poljske prvakinje.

Kvota na slavlje brazilske borkinje se kreće oko 1.65, dok je ona na pobjedu aktualne šampionke u slamka kategoriji oko 2.25. Ako vjerujete da “Thug Rose” može obraniti pojas, ovo je svakako koeficijent koji će mnogi objeručke prigrliti.

U meču Aldo vs. Volkanovski, prednost, barem na papiru, ide brazilskom veteranu. Kladionice na njegovo slavlje nude oko 1.75, dok je koeficijent na pobjedu Australca oko 2.10.

Do priredbe u Brazilu je još više od mjesec dana pa se mogu očekivati manje ili veće promjene u tečajevima.

Rose Namajunas vs. Jessica Andrade 2.25 – 1.65
Jose Aldo vs. Alex Volkanovski 1.77 – 2.10

I have the best fans! 🥰 #ufcnashville

A post shared by Rose Namajunas (@rosenamajunas) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI